Kurssit

koulutusTarjontaamme kuluu myös hirrenveistokoulutus. Siitä vastaa yrittäjä, hirsimies Meiri Rohner, joka on toiminut veistäjänä jo 15 vuoden ajan ensin kotimaassaan Sveitsissä ja vuodesta 2004 Suomessa. Hänen koulutuksissaan välittyy vuosien aikana kertynyt käytännön kokemus, asiantuntemus ja tieto-taito.

Koulutuksemme ovat hyvin valmisteltuja ja niiden pääpaino on käytännön harjoittelussa. Koulutuspäivän sisältö koostuu eri työvaiheiden esittelystä, itsenäisestä työskentelystä sekä lyhyistä teoriajaksoista. Veistokenttämme torninosturi, suojakatos ja kenttäsaha palvelevat sekä ammattimaista veisto- että koulutustoimintaa.

Salvoskievarin hirsipirtti tarjoaa miellyttävät majoitus – ja koulutustilat tuleville veistäjille. Toimipaikallamme koulutukseen osallistujat voivat myös tutustua alan kirjallisuuteen, hirsirakennuksiin ja mallisalvoksiin. Tiiviin koulutuspäivän kruunaavat rantasaunan lämpimät löylyt ja pulahdus Hakojärveen!

 

Veistokoulutuksemme tarjoavat: MG 0040kouluttaja

  • Pätevän ja ammattimaisen ohjauksen
  • Kirjallisen koulutusmateriaalin ja hirsityöhön tehdyt työpiirustukset
  • Tiedon nykyaikaisen hirsirakentamisen työtekniikoista ja–tavoista
  • Kokemuksen antamia käytännön vinkkejä
  • Koulutusaiheen monipuolisen ja laaja-alaisen tarkastelun
  • Asianmukaisen harjoitteluympäristön

 

Lue lisää: Yhteistä kaikelle koulutukselle

 

KOULUTUSTOIMINTA 2014

Hyvän työtilanteen johdosta tämän vuoden koulutusohjelma on syksyn osalta edelleen auki. Ilmoitamme asiasta mahdollisuuksiemme mukaan

 

Mikä aihe Sinua kiinnostaa? Nykyaikaisen hirrenveiston perusteet, laskennallinen hirrenvalinta, sulkanurkka tai lohenpyrstö? Otapa yhteyttä - koulutamme sekä harrastelijoita että alan ammattilaisia! 

 

Tutustu myös CADwork suunnitteluohjelman käyttökoulutuksen sisältöön. 

 

päivitetty 27.6.2014

 

 

Alppisalvos Oy, Hakokyläntie 194, 89400 Hyrynsalmi
+358 (0)40 5772 870 • info[at]alppisalvos.fi